UMNO BELAAN YAHUDI….
bapak umno BARU(ah) sudah berpelokan dengan yahudi laknatullah, Henry Kissinger sejak beliau MENYERTAI dengan RELA HATI ke dalam Harvard Business School – SUMMER PROGRAM pada tahun 1968 lagi….maka ikutlah telunjuk Yahudi sehingga matinya dia kelak. Pasal tu kalau kita teliti kata2 mamak tu banyak MENYANGGAH hukum agama Islam. Namun dia sentiasa diKOKOKKAN oleh JUAK2nya SEBAGAI pemimpin Islam REVOLUSIONER!….pemimpin Islam yang merentasi ruang masa!…..Agung!, Hebat!, Berani!…..

Sebenarnya orang Yahudi tak takut langsung dengan UMNO ni pasai apa, DIA ANAK DIDIK MEREKA!….apa yang dia cakap HANYA untuk meletakkan dirinya TINGGI daripada orang lain tetapi AKHIRNYA, dia sudah MEROBEK bangsa mulia ini dan agama suci bangsa mulia ini LEBIH DAHSYAT LAGI dari musuh yang membunuh!. Apakah yang tinggal hari ini kepada ‘SOSIAL FABRIC’ umat melayu di Malaysia ni….mana sistem kemasyarakatan orang2 melayu yang utuh itu?. Sistem penghulu-imam-bilal-sidang yang BERTERASKAN AGAMA ISLAM DAN ADAT MURNI ORANG2 MELAYU mengungguli perjalanan masyarakat murni melayu sehingga akhir 1970an?. UMNO ni ganti dengan sistem JKKKKKKKK yang diterajui oleh POLITIK SEKULAR UMNO!. PENGERUSI JKKKKK MESTI ORANG POLITIK UMNO!….

Hancur masyarakat Islam/Melayu sehingga kini. Namun dia masih meneruskan ‘perjuangannya yang belum selesai’ sehingga umat Islam/Melayu ini mengikut fahaman sekular?…fahaman Iblis dan Syaitan yang sentiasa mengasak umat Muhammad saw ini?….kerana ITU janji mereka ketika ‘berpatah arang’ dengan Allah swt sejak azali?.

Bila MAHADHIR & NAJIB belaan yahudi sudah bermaharajalela selama lebih 50 tahun duduk dalam umno dan MERUBAH perjalanan parti melayu itu DARI DALAM, dan akhirnya dia MENUKAR arah tujunya sejak 1988, maka BESARLAH kepala JUAK2 nya jugak. Anak pak yatim yang MEMBUNUH ‘pemberontakan’ Tengku Razaleigh Hamzah dari dalam Semangat 46 itu lagi besarlah habuan yang diberi oleh MAHADIR & NAJIB tu kerana berjaya menjalankan ‘MISI SULIT’ mamak tu. Jadi hari ni, dia boleh cakap apa yang mulut dia nak cakap. Selagi dia nak cakap, berserta putar belit fakta dan unsur ‘ACADEMIK INTELLIGENCE’ yang dia CEDOK dari orang2 barat, maka dia bebaslah BERSUARA dalam SEGALA HAL!. Termasuk juga urusan hukum Agama Islam habis dia lantak!. Agama Islam dan unsur2 murninya hanya LAYAK untuk urusan RESMI sahaja, seperti untuk mendoakan upacara perasmian sesuatu program AJER!. BINI dia tu tak tua, tiap2 hari, dia bertambah muda, BERtambah jelita, BERtambah SEXY!,…maka wajarlah ANAK PAK YATIM tu BERBANGGA dengan Hak dia tu…maka diBENARKAN bini dia MEMPAMIRKAN segala ASET2 nya!. Bagi rosmah, kini setelah proses ‘OVERHAUL ENJINNYA’ sudah selesai, dia kini dalam keadaan PALING JAMBU….maka Najib pun WAJIB MENGHALALKAN rosmah MEMPERAGAKAN DIRINYA yang terlalu ‘MONTOK DAN GEBU’ itu!

Bagi nek semah tu, alahai susah nak cari ‘kejelitaannya’ yang mamak tu nak biar dipaamerkan!….namun INILAH pemimpin umno, ….kumpulan me-layu yang sesat perjalanan
kehidupan mereka. Kata2 BANGGA mereka menolak Allah dan Rasul!. Merekalah SERBA PANDAI, SERBA HEBAT, SERBA MULIA…..kemuliaaan mereka adalah atas tajaan puak yang Allah melaknati!

Jadi me-layu-me-layu yang masih kekal dalam parti umno BARU(ah) tu, fikirlah….Tinggalkan mereka yang nyata MENDERHAKAI ALLAH DAN RASUL atau TINGGAL KEKAL dengan mereka sehingga akhir hayat!. Yang pasti, kekal bersama mereka, maka mashurlah hidup, kaya rayalah diri, hantu toyol pun mampu tinggal dalam ISTANA!… dan berkuasalah kamu…… kuasa PINJAMAN sementara waktu dari YANG MAHA BERKUASA!!!

Advertisements